متخصص جراحی عمومی در شیراز

جراحی عمومی

جراحی عمومی تخصصی است که بر اندام‌های شکمی، از جمله مری، معده، روده باریک، روده بزرگ، کبد، لوزالمعده، کیسه صفرا و مجراهای صفرا تمرکز دارد.

علاوه بر این، متخصص جراح عمومی در شیراز ممکن است با بیماری‌های پوست، پستان، و فتق‌ها نیز سر و کار داشته باشند.

متخصصان جراحی عمومی به علت این توانایی گسترده‌شان در انجام جراحی‌های مختلف، جراح عمومی نامیده میشوند آن‌ها تنها رشته از رشته‌های تخصصی جراحی هستند که اصول جراحی (مانند آب و الکترولیت، هموستاز و …) را به‌خوبی می‌شناسند.

مقالات مرتبط با جراحی عمومی

برای دیدن مقالات تخصصی روی مشاهده بیشتر همه کلیک کنید

جراحی عمومی شامل چه عمل هایی میشود؟

به طور کلی میتوان جراحی های عمومی که توسط ما انجام میشود را در موارد زیر خلاصه کرد:

 جراحی های سینه

  •  لیفت کردن سینه (ماستوپکسی)
  •   کوچک کردن سینه (ماموپلاستی)
  • بازسازی سینه در سرطان
  • تخلیه توده های سرطانی سینه
  • بزرگ کردن سینه با پروتز
  • کوچک کردن سینه در مردان (ژنیکوماستی)

 

جراحی های تنه

  •  لیپوماتیک
  •  لیپوساکشن و لیپولیز
  • جراحی کوچک کردن شکم (آبدومینوپلاستی)
  • لیفت بازو و ران
  • تخلیه توده های سرطانی
  • تخلیه کیست , چرک , عفونت و آبسه

 

تمامی جراحی های نام برده توسط یکی از بهترین جراحان عمومی در شیراز دکتر مجید اثنی عشری قابل انجام است و با بهره گیری از جدید ترین متد های روز دنیا تمامی عمل ها را به روش های کم تهاجمی انجام میدهد.

برای گرفتن نوبت از بهترین پزشک جراح عمومی در شیراز دکتر مجید اثنی عشری  کلید کنید.

جراحي كيسه صفرا

کیسه صفرا، عضوی کوچک است که صفرا را در خود نگه می‌دارد. به شیره گوارشی تولید شده توسط کبد صفرا میگویند که برای تجزیه چربی‌های موجود در غذا استفاده می‌شود. کیسه صفرا آب را صفرا جدا می‌کند و آن را به شدت غلیظ می‌کند. زمانی که غذای چرب مصرف می‌کنید، کیسه صفرا، شیره غلیظ صفراوی خود را به روده کوچک وارد می‌کند تا چربی را هضم کند.

ما جراحی کیسه صفرا را تنها زمان هایی لازم میدانیم که سنگ‌های صفراوی در داخل کیسه صفرا ایجاد شده باشند و یا مشکلات دیگری مانند عفونت و سرطان داشته باشد.

به سنگ‌های کوچکی که از کلسترول، رنگدانه‌های صفراوی و نمک‌های کلسیم ساخته می‌شوند سنگ‌های صفراوی میگویند.

در حدود 15 درصد از افراد 50 سال و بالاتر ایجاد سنگ در کیسه صفرا یک اختلال شایع در سیستم گوارشی است.

تبلور کلسترول اضافی در صفرا و عدم تخلیه کامل کیسه صفرا از بیشترین مواردی که ممکن است باعث تشکیل سنگ کیسه صفرا شوند.

اکثراً سنگ کیسه صفرا هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کند. با این حال، زمان هایی ممکن است جراحی کیسه صفرا لازم باشد اگر سنگ‌ها مجاری را مسدود کرده و باعث عوارضی مانند عفونت یا التهاب پانکراس (پانکراتیت) شوند جراحی لازم است.

عواملی که می‌توانند سبب عفونت کیسه صفرا شوند شامل موارد زیر می‌شوند:

سنگ: بیشترین موارد کوله سیستیت نتیجه سنگ‌های صفراوی است که می‌توانند مجرای کیستیک را که صفرا هنگام خروج از آن عبور می‌کند را مسدود کنند.
تومور: ممکن است تومور مانع از تخلیه صحیح صفرا از کیسه شود و باعث انسداد مجرای صفراوی شود.

انسداد مجرای صفراوی: مسدود شدن مجرای صفراوی توسط سنگ‌ها یا صفرای غلیظ‌شده و ذرات ریز می‌توانند  منجر به کوله سیستیت شوند.

عفونت: برخی عفونت‌ها مانند ایدز و… می‌توانند باعث التهاب کیسه صفرا شوند.

بیماری شدید: بیماری‌های شدید می‌توانند به رگ‌های خونی آسیب برسانند و جریان خون به کیسه صفرا را کاهش داده و منجر به کوله سیستیت شوند.

جراحی فتق در شیراز

فتق کشاله ران باعث برآمدگی در ناحیه شرمگاه یا کشاله ران می‌شوند که هنگام ایستادن یا سرفه کردن اندازه آنها افزایش می‌یابد. زمانی که فتق عود میکند ممکن است دردناک یا حساس به لمس باشد.

فتق کشاله ران زمانی ایجاد می‌شود که بافت‌های چربی یا روده در قسمت‌های ضعیف دیواره شکمی در سمت راست یا چپ بدن بیرون بزنند. فتق میتواند یک مشکل عمومی باشد و در زنان و مردان در هر بازه سنی این مشکل ممکن است به وجود بیاید.

بیروز زدن فتق  باعث برجستگی و برآمدگی می‌شود که ممکن است در حین حرکت دردناک باشد. در بیشتر موارد افراد به دنبال درمان فتق نیستند، چون ممکن است کوچک باشد یا علائمی نداشته باشد.

درمان سریع پزشکی بسیار با اهمیت است زیرا می‌تواند از برجستگی و ناراحتی و درد بیشتر جلوگیری کند.

فتق‌های کشاله ران از نظر ظاهری بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرند. آن‌ها باعث برآمدگی در ناحیه شرمگاه یا کشاله ران می‌شوند که هنگام ایستادن یا سرفه کردن اندازه آن‌ها افزایش می‌یابد.

علائم دیگر فتق به شرح زیر است:

  • درد در هنگام سرفه، ورزش یا خم شدن
  • احساس سوزش
  • درد
  • احساس سنگینی در کشاله ران
  • تورم کیسه بیضه در مردان

علت‌ها و فاکتورهای مستعد کننده:

دلایل بسیاری میتواند باعث ایجاد فتق شود. با این حال، تصور می‌شود که وجود نقاط و ناحیه‌های ضعیف در عضلات شکم و کشاله ران یکی از عوامل اصلی ایجاد کننده این مشکل است.

فشار اضافی به این ناحیه از بدن می‌تواند در نهایت باعث ایجاد فتق شود. برخی از عوامل می‌توانند شانس این بیماری را افزایش دهند مانند:

  • وراثت
  • سابقه فتق کشاله ران قبلی (تجربه از قبل)
  • جنسیت مرد
  • تولد زودرس
  • اضافه‌وزن یا چاقی
  • بارداری
  • فیبروز سیستیک (اختلالی ژنتیکی که از والدین به فرزندان منتقل می‌شود)
  • سرفه مزمن
  • یبوست مزمن

اگر به فتق کشاله ران مبتلا هستید یا به آن مشکوک شده‌اید، نباید این مشکل را نادیده بگیرید، بلکه باید در اسرع وقت برای درمان اقدام کنید. زیرا برخی از فتق‌های کشاله ران نیاز به جراحی فوری و اورژانسی دارند.

جراحی های سینه

  1. لیفت کردن سینه (ماستوپکسی): لیفت کردن سینه یا ماستوپکسی یک روش جراحی است که برای اصلاح و بهبود شکل و موقعیت سینه‌هایی که افتاده یا رانده شده‌اند، استفاده می‌شود. در این روش، بافت‌های پوستی اضافی برداشته شده و سینه به موقعیت قابل قبولی برگردانده می‌شود. این فرایند معمولاً برای افرادی که پس از بارداری یا کاهش وزن، سینه‌هایشان افتاده و شکل زیبایی را از دست داده‌اند، مناسب است.

  2. کوچک کردن سینه (ماموپلاستی): ماموپلاستی یا کوچک کردن سینه یک جراحی است که برای کاهش حجم سینه‌ها و بهبود شکل و ظاهر آنها انجام می‌شود. در این روش، از بخشی از بافت سینه و بافت‌های اضافی برداشته می‌شود تا سینه به یک اندازه و شکل مطلوب تنظیم شود. این جراحی ممکن است برای افرادی که دارای سینه‌های بسیار بزرگ و سنگین هستند و باعث مشکلاتی مانند درد در کمر و گردن شده‌اند، مناسب باشد.

  3. بازسازی سینه در سرطان: جراحی بازسازی سینه یک روش جراحی است که برای بازسازی سینه‌هایی که به دلیل سرطان سینه یا جراحی‌های حذفی مانند مستهدف یا مستقیم، از بین رفته‌اند، انجام می‌شود. در این روش، از بافت‌های دیگر بدن مانند بافت شکم یا بافت پشت برای بازسازی سینه استفاده می‌شود. این جراحی به طور فزاینده‌ای به عنوان یک گزینه مهم برای افرادی که به دلیل سرطان سینه سینه خود را از دست داده‌اند، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

  4. بزرگ کردن سینه با پروتز: جراحی بزرگ کردن سینه با پروتز یک روش جراحی است که برای افزایش حجم سینه‌ها از طریق استفاده از پروتزهای سینه انجام می‌شود. در این روش، پروتزهای سینه درون بافت سینه قرار می‌گیرند تا حجم و شکل مطلوب به دست آید. این جراحی معمولاً برای افرادی که سینه‌های کوچک یا غیرتقارن دارند و به دنبال افزایش حجم و بهبود ظاهر سینه‌های خود هستند، مناسب است.

  5. کوچک کردن سینه در مردان: جراحی کوچک کردن سینه در مردان یا ژنیکوماستی، یک روش جراحی است که برای کاهش حجم سینه‌های بزرگ یا غیرمطلوب در مردان انجام می‌شود. این جراحی شامل برداشتن بافت‌های اضافی و تنظیم شکل و ظاهر سینه‌های مردانه است. این فرایند ممکن است برای مردانی که دارای گردن و سینه بزرگ و زیادی هستند و به دنبال تغییر شکل و اصلاح ظاهر سینه‌های خود هستند، مناسب باشد.

دکتر مجید اثنی عشری فوق تخصص جراحی عروق

نیاز به مشاوره رایگان دارید؟
الان تماس بگیر.